Laula kanssani Valon voimasta

Laula kanssani Valon voimasta Keravan kirkko

Kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa yhteislaulutilaisuudessa.

Laula kanssani -yhteislaulutilaisuus kirkon alasalissa.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Kahvikonsertti Sydämeltä sydämelle

Kahvikonsertti Sydämeltä sydämelle järjestetään tiistaina 24.7.2018 klo 18 Keravan kirkon alasalissa. Vapaaehtoisen kahvimaksun tuotto suunnataan AavikonRuusulle, joka toimii Länsi-Afrikassa kaikkein köyhimpien apuna.

Laula kanssani

Laula kanssani -tilaisuudessa kanttori Eija Repo laulattaa yhteislauluja keskiviikkona 25.7. kello 18.

Hautausmaa

Bussikuljetus hautausmaalle ja urkumatinea

Maksuton bussikuljetus vie kerran kuukaudessa hautausmaalle.