Yhteisvastuukeräyksen aloitusmessu kynttilänpäivänä kirkossa klo 10

Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, kanttori Eero Annala, avustava pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen, liturginen diakoni Mirva Nyman, ehtoollisavustajat Markku Holopainen ja Asta Koponen sekä Airiloiden kirkkoväärtiryhmä. Koraalikuoro avustaa, joht. Eero Annala.

Yhteisvastuukerääjät siunataan tehtäväänsä messun alussa. Kerääjät kokoontuvat kirkon alasalissa klo 9.50 ja saapuvat ristikulkueena kirkkosaliin.

Kolehti Yhteisvastuukeräykselle

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.