Laskiaissunnuntain messu

Laskiaissunnuntain messu Keravan kirkko

Messu kirkossa klo 10

Laskiaissunnuntain suomenkielinen nimi tulee paastoon laskeutumisesta. Pian alkaa yksinkertaisten elämäntapojen, itsekieltäymyksen aika. Sunnuntain latinankielinen nimi esto mihi (= ole minulle) on puolestaan saatu päivän vanhan antifonin alkusanoista (Ps. 31: 3) "Kuule minua, riennä avukseni!
Ole minulle kallio, jonka suojaan saan paeta,
vuorilinna, johon minut pelastat".

Messussa kerätään kolehti Rauhan ja vakauden edistämiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun säätiön kautta.

Messun toimittavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Samuli Koivuranta, kanttori Janne Kaksonen, ehtoollisavustaja Päivikki Kahranaho sekä Pirkko Laihon kirkkoväärtiryhmä.

Messun jälkeen kirkkokahvit.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.