Revontulet

Harjoitus kirkon alasalissa

Varhaisnuortenkuoro, jossa opetellaan yhdessä laulamista, toisia kuunnellen, oikeaa hengitystä, rytmiikkaa ja musiikkiliikuntaa apuna käyttäen . Kuoroa luotsaa kanttori Eija Repo

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17