Lähetystyö Virossa

Lähetystyö Virossa Keravan seurakuntakeskus

Anu ja Juha Väliaho kertovat Lähetysseuran työstä Virossa ja terveiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä. Mukana illassa Marin tasavallaan pääkaupungista Keski-Venäjältä laulaja Anna Mishina.

Tule kuulemaan lähetystyöstä Virossa ja kuulumiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä ja kuuntelmaan kaunista musiikkia. Juha ja Anu Väliaho kertovat ja näyttävät kuvia, Anna Mishina esittää suomenkieilisiä hengellisiä lauluja erilaisten sukukansojemme melodioilla. Tilaisuus alkaa 17.30 kahvitarjoilulla, kerätään vapaaehtoinen kahviraha Lähetysseuran Viron ja Keski-Venäjän sukukansatyön hyväksi. Paikalla myös lähetysnäyttely Virosta ja keski-Venäjältä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä