Lähetystyö Virossa

Lähetystyö Virossa Keravan seurakuntakeskus

Anu ja Juha Väliaho kertovat Lähetysseuran työstä Virossa ja terveiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä. Mukana illassa Marin tasavallaan pääkaupungista Keski-Venäjältä laulaja Anna Mishina.

Tule kuulemaan lähetystyöstä Virossa ja kuulumiset Keski-Venäjän sukukansatyöstä ja kuuntelmaan kaunista musiikkia. Juha ja Anu Väliaho kertovat ja näyttävät kuvia, Anna Mishina esittää suomenkieilisiä hengellisiä lauluja erilaisten sukukansojemme melodioilla. Tilaisuus alkaa 17.30 kahvitarjoilulla, kerätään vapaaehtoinen kahviraha Lähetysseuran Viron ja Keski-Venäjän sukukansatyön hyväksi. Paikalla myös lähetysnäyttely Virosta ja keski-Venäjältä.

Petra Teittinen
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus