Killan juttutupa

Killan juttutupa

Kohtaamispaikka Killan alueen asukkaille

Killan juttutupa on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia ja kahvittelua. Vetäjänä toimii seurakunnan vapaaehtoinen Marjatta Koski.

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri ikäihmisille
pe 20.7.2018 klo 18.00 - pe 27.7.2018 klo 12.00

Lappi

Perheiden Lapinvaellus

Jokavuotinen vaellus Lappiin perheille.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.