Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus

su 4.3. kello 11.30

Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus Keravan seurakuntakeskus

Tule keskustelemaan messun jälkeen lähetystyön kysymyksistä lähetysjärjestöjen edustajien kanssa

Kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa pohditaan, kuinka Keravan seurakunnan verovaroin tuetaan lähetystyötä.  Tilaisuus alkaa keittolounaalla.

Paneelikeskustelussa ovat mukana pastori Janne Sironen, Lähetysyhdistys Kylväjä, lähetysjohtaja Ville Auvinen, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, pastori Riikka Sandberg, Suomen Lähetysseura, toiminnanjohtaja Juha Auvinen, Medialähetys Sanansaattajat, toiminnanjohtaja Markku Kotila, Suomen Pipliaseura, lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuorinen, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys sekä aluekoordinaattori Jukka Repo, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.