Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus

su 4.3. kello 11.30

Mitä on lähetystyö Keravan seurakunnassa? keskustelutilaisuus Keravan seurakuntakeskus

Tule keskustelemaan messun jälkeen lähetystyön kysymyksistä lähetysjärjestöjen edustajien kanssa

Kaikille avoimessa keskustelutilaisuudessa pohditaan, kuinka Keravan seurakunnan verovaroin tuetaan lähetystyötä.  Tilaisuus alkaa keittolounaalla.

Paneelikeskustelussa ovat mukana pastori Janne Sironen, Lähetysyhdistys Kylväjä, lähetysjohtaja Ville Auvinen, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, pastori Riikka Sandberg, Suomen Lähetysseura, toiminnanjohtaja Juha Auvinen, Medialähetys Sanansaattajat, toiminnanjohtaja Markku Kotila, Suomen Pipliaseura, lähettäjäyhteyksien koordinaattori Hanna-Mari Vuorinen, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys sekä aluekoordinaattori Jukka Repo, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Keravan seurakuntakeskus

Miesten raamattu- ja rukousryhmä

Miesten raamattu- ja rukousryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen saunahuoneessa maanantaisin klo 18.30

Keravan seurakuntakeskus