Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan Vierailee pastori, pitkäaikainen Tansanian lähetti Suomen lähetysseurasta, Riitta Heino. Raamattutunti aiheesta "uusi elämä Kristuksessa," room. 6.8, Lisäksi Riitta kertoo työstään Tansaniassa

Kokoontuminen on rippikoulusalissa, kolmas kerros. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan pastori Riitta Heinon raamattutuntiin. Lisäksi Riitta kertoo ja näyttää kuvia pitkän työuransa varrelta Tansaniasta, missä hän on toiminut Suomen lähetysseuran lähettinä. Tilaisuus alkaa kahvilla ja kerätään vapaaehtoinen kahviraha, jolla tuetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityötä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Keravan seurakuntakeskus

Miesten raamattu- ja rukousryhmä

Miesten raamattu- ja rukousryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen saunahuoneessa maanantaisin klo 18.30

Savion seurakuntatalo

Naisten rukouspiiri

Kiinnostaako Raamattu? Lähde mukaan naisten raamattupiiriin.

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.