Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Keravan seurakuntakeskus

Ikkuna lähetyksen maailmaan Vierailee pastori, pitkäaikainen Tansanian lähetti Suomen lähetysseurasta, Riitta Heino. Raamattutunti aiheesta "uusi elämä Kristuksessa," room. 6.8, Lisäksi Riitta kertoo työstään Tansaniassa

Kokoontuminen on rippikoulusalissa, kolmas kerros. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan pastori Riitta Heinon raamattutuntiin. Lisäksi Riitta kertoo ja näyttää kuvia pitkän työuransa varrelta Tansaniasta, missä hän on toiminut Suomen lähetysseuran lähettinä. Tilaisuus alkaa kahvilla ja kerätään vapaaehtoinen kahviraha, jolla tuetaan Keravan seurakunnan nimikkolähettityötä.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri