Laula kanssani

Kanttori Eija Repo laulaa ja laulattaa

Laula kanssani -yhteislaulutilaisuus kirkon alasalissa.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Laula kanssani

Laula kanssani -tilaisuudessa kanttori Eija Repo laulattaa yhteislauluja keskiviikkona 25.7. kello 18.

Katupappila

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan hengellisiä englanninkielisiä lauluja pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.

Katupappila

Vanhustenviikon pullakahvit ja yhteislaulua Katupappilassa