Palmusunnuntain messu

Palmusunnuntain messu Keravan kirkko

Palmusunnuntain messu Keravan kirkossa 25.3.2018 klo 10

Palmusunnuntain nimi viittaa Jeesuksen ratsastukseen Jerusalemiin, jolloin ihmiset heittivät palmunoksia hänen kulkutielleen. Palmusunnuntaina alkaa kunnian kuninkaan alennustie kohti kärsimystä ja kuolemaa, mutta juuri niistä tuli toivon ja voiton merkki.

Messun liturgina toimii Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Kristiina Nyman, liturgisena diakonina Jenni Sireni, ehtoollisavustajana Niina Penttinen. Messussa avustaa lisäksi Airiloiden kirkkoväärtiryhmä sekä Iskeläisiä.

Kirkkokahvit kirkon alasalissa, käsityöryhmän pääsiäisaiheiset myyjäiset, käsityöryhmän ohjaaja Saara Kähkönen. Myynnin tuotto naisille suunnattuun lukutaitotyöhön Itä-Afrikkaan Suomen Pipliaseuran kautta.

Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran kautta sovinnon ja rauhan työhön maailmalla

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.