Palmusunnuntain messu

su 25.3. kello 10.00

Palmusunnuntain messu Keravan kirkko

Palmusunnuntain messu Keravan kirkossa 25.3.2018 klo 10

Palmusunnuntain nimi viittaa Jeesuksen ratsastukseen Jerusalemiin, jolloin ihmiset heittivät palmunoksia hänen kulkutielleen. Palmusunnuntaina alkaa kunnian kuninkaan alennustie kohti kärsimystä ja kuolemaa, mutta juuri niistä tuli toivon ja voiton merkki.

Messun liturgina toimii Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustavana pappina Kristiina Nyman, liturgisena diakonina Jenni Sireni, ehtoollisavustajana Niina Penttinen. Messussa avustaa lisäksi Airiloiden kirkkoväärtiryhmä sekä Iskeläisiä.

Kirkkokahvit kirkon alasalissa, käsityöryhmän pääsiäisaiheiset myyjäiset, käsityöryhmän ohjaaja Saara Kähkönen. Myynnin tuotto naisille suunnattuun lukutaitotyöhön Itä-Afrikkaan Suomen Pipliaseuran kautta.

Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuran kautta sovinnon ja rauhan työhön maailmalla


pappi
PL 134
04201 Kerava

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.


Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.


Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.


Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

pappi
PL 134
04201 Kerava

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Katso myös

ke 23.5. klo 12.00

Keravan kirkko

Keskipäivän hetki

Keskipäivän hetki kirkossa keskiviikkoisin klo 12
to 24.5. klo 12.00

Keravan kirkko

Keskipäivän rukoushetki

Rukoushetki kirkossa arkisin klo 12
to 24.5. klo 17.30 -19.00

Keravan kirkko

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.