Kiirastorstain messu

Kiirastorstain messu Keravan kirkossa klo 19. Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, kanttori Eero Annala, avustava pappi Chris Montgomery sekä avustajat Tarja Liljendahl sekä Kaarina Hakkarainen.

Kiirastorstain tapahtumat johdattavat meidät tunnelmasta toiseen. Ensin Jeesus  viettää yhteistä ateriaa opetuslasten kanssa ja seuraavassa hetkessä hänet kavalletaan.

Messun lopussa alttari riisutaan ja puetaan mustiin. Psalmi 22 johdattelee meidät pitkäperjantain tunnelmiin: Jumalani, Jumalani, miksi hylkäsit minut?  Messu päättyy hiljaisuuteen.

pappi, virkavapaalla

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.