Pääsiäisyön messu

Pääsiäisyön messu klo 23

Pääsiäisyön messu kirkossa klo 23.

Pääsiäisen juhla huipentuu kaikkialla kristikunnassa pääsiäisyön messuun. Messu alkaa pimeässä kirkossa ja sen aikana pääsiäiskynttilä sytytetään, kirkko valaistaan kynttilöin ja puetaan juhla-asuun. Pääsiäisyön messun on myös kasteen muistamisen messu.

Messun johtaa Samuli Koivuranta ja muissa tehtävissä on Katri Ahonen, Chris Montgomery, Eino Riihinen sekä seurakunnan nuoria. Musiikista vastaa Janne Kaksonen sekä Oremus-kuoron lauluyhtye.

Kolehti menee Suomen Lähetysseuran kautta diakoniatyöhön maailmalla.

Messun jälkeen siirrymme hetkeksi Wanhaan Pappilaan.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.