Pääsiäispäivän messu

Pääsiäispäivän messu Keravan kirkko

Pääsiäispäivän messu Keravan kirkossa su 1.4.2018 klo 10

Pääsiäispäivän riemu ja sanoma kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut!

Messun liturgina toimii Jukka Pohjolan-Pirhonen, liturgisena diakonina Juuso Vesterinen, kanttorina Eija Repo, avustavana pappina Petri Kauhanen ja Chris Montgomery. Messussa avustaa Irmeli Kokkosen kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti Kirkon Ulkomaanavun kautta koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa.

Messun jälkeen juhlakahvit kirkon alasalissa. Yhteisvastuutuotteita myytävänä.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

seurakuntapastori, ma.

Multicultural work. English as mother tongue. 31.12.2018 saakka.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano. Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on mieluista työsarkaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.