Kahvihetki Saviolla

Kahvihetki Saviolla Savion seurakuntatalo

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Savion seurakuntatalolle! Kahvihetki järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina yhteisöruokailun jälkeen tammikuusta toukokuuhun. Kahvihetkessä on hartaus ja vapaata jutustelua, ohjattua ohjelmaa ja vierailevia esiintyjiä.

Keravan Me-talolla, Paasikivenkatu 12

Koutsikoulutus, maahanmuuttajat pyörille

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille? Oletko kiinnostunut inspiroimaan eri kulttuuritaustoista tulevia henkilöitä pyöräilemään? 27.6 on mahdollisuus oppia miten opetetaan pyörällä ajotaitoa. Kurssi on ilmainen ja on osa Maahanmuuttajat pyörille hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, Me-talon, Talkoorenkaan ja Keravan seurakunnan kanssa. Ilmoittaudu mukaan 25.6. kello 20 mennessä!

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa

Kohtaamispaikka Killan alueen asukkaille

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila avoinna kesällä keskiviikkoisin. Hartaus klo 10.15.