Kahvihetki Saviolla

Kahvihetki Saviolla Savion seurakuntatalo

Kaikenikäisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Savion seurakuntatalolle! Kahvihetki järjestetään parittomien viikkojen keskiviikkoina yhteisöruokailun jälkeen tammikuusta toukokuuhun. Kahvihetkessä on hartaus ja vapaata jutustelua, ohjattua ohjelmaa ja vierailevia esiintyjiä.

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila auki arkisin klo 10-14. Hartaus klo 10.15. Työntekijä paikalla klo 10-12.

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Savion seurakuntatalo

Savion miesten raamattupiiri

Savion miesten raamattupiiri torstaisin Savion seurakuntatalossa