Duo Free Spirits esiintyy

Duo Free Spirits esiintyy Keravan seurakuntakeskus

Duo Free Spirits Keravan seurakuntakeskuksessa 29.4. klo 16

Saksofonisti-huilisti Juhani "Junnu" Aaltonen ja Markku "Jazzpastori"  Salo esiintyvät Keravan seurakuntakeskuksessa su 29.4. klo 16. Duo Free Spiritsin jokainen esitys on ainutkertainen. Tervetuloa!

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Jazz-messu

Pyhän kolminaisuuden päivänä jazz-messu Keravan kirkossa

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17