Messu 5.sunnuntai pääsiäisestä

6.5. klo 10.00 Keravan kirkossa vietämme rukoussunnuntaita. Rukoussunnuntain tekstit puhuvat siitä, mitä rukoileminen on ja mitä lupauksia siihen sisältyy. Kristus on suuri esirukoilijamme ja rukoilemisen opettajana. Messussa rukoilemme erityisesti tulevan kesän isosten puolesta; heidät siunataan tehtäväänsä.

Jeesus sanoo: "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä pyytävä saa, etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan."

Messu on tarkoitettu kaikenikäislle hengelliseksi virkistykseksi ja vahvistukseksi. Tervetuloa rukoilemaan, ylistämään, kuulemaan Raamatun sanaa ja saamaan ehtoollista.

Kaikki tulevana kesänä varhaisnuorten ja nuorten leireillä työskentelevät nuoret ovat tervetulleita siunattaviksi tehtäväänsä.

Messussa liturgina toimii Kristiina Nyman. Teologiharjoittelija Vilma Kaartinen saarnaa. Musiikista vastaavat Koraalikuoro sekä kanttorit Eero Annala ja William Hägblom. Avustajina messussa toimivat Kaarina Hakkarainen, diakoniaharjoittelija Marianne Haataja, nuorisotyönohjaajat Terhi Tabell ja Mikael Björkas, pastorit Susanna Hellén-Valjakka sekä Samuli Koivuranta.