Messu Keravan kirkko

Messu 13.5. klo 10, 6. sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi), äitienpäivä

Messu äitienpäivänä Keravan kirkossa, 6. sunnuntai pääsiäisestä, lat. nimi Exaudi=Kuule, Herra. Sunnuntain aiheena on Pyhän Hengen odotus.

Messun liturgina on Jukka Pohjolan-Pirhonen, saarnan pitää teologiharjoittelilja Merja Sipola, kanttorina Janne Kaksonen, avustava pappi Sini Mäkelä, ehtoollisella avustaa Kirsi-Maaret Palviainen. Pirkko Laihon kirkkoväärtiryhmä.

Kolehti ennaltaehkäisevään ja korjaavaan romaninuorten kerhotoimintaan ja ohjaamiseen hyvien harrastusten pariin Romano Missio ry:n kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit kirkon alasalissa.

pappi

Papin perustehtävän ohella olen diakoniapappi, Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö ja ohjaan hiljaisuuden retriittejä.

Laulan ja soitan kitaraa. Olen syntyperäinen keravalainen.

pappi
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.