Kahvihetki Kalevassa

Kahvihetki Kalevassa Kalevan seurakuntatalo

Eläkeläisten avoin kahvittelu- ja kohtaamispaikka

Tule kahvittelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Kalevan seurakuntatalolle! Kahvihetki järjestetään joka kuun kolmas torstai tammikuusta toukokuuhun. Kahvihetkessä on hartaus, vapaata jutustelua ja ohjattua ohjelmaa.

pe 20.7.2018 klo 18.00 - pe 27.7.2018 klo 12.00

Lappi

Perheiden Lapinvaellus

Jokavuotinen vaellus Lappiin perheille.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa