"Oi muistatko vielä sen virren” - Hengellisten laulujen ilta

Hengellisten laulujen ilta ma 21.5. klo 18 Keravan kirkon alasalissa. Juontajana Eeva Airila, säestäjänä Ismo Kainulainen. Käytämme Viisikielinen-laulukirjaa.

Alussa kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha Udmurtiassa, Keski-Venäjällä, toimivan luterilaisen Gurez-Pudgan
seurakunnan hyväksi.
Myynnissä karjalanpiirakoita. Ilta järjestetään yhteistyössä Keravan
Karjalaseuran kanssa.

Yhteiskuljetus: Lähde lähemmäs, lähetyksen kesäpäivät

Oletko kiinnostunut lähetystyöstä? Lähde kanssamme Raamatun äärelle, kuulemaan lähettejä eri työalueilta, kuulemaan miten Jumala kutsuu omakseen ja lähettää. Yhteiskuljetus Suomen Raamattuopistolle. Lähtö: Keravan seurakuntakeskukselta klo 8.30 ja paluu noin 16.00. Matka on maksuton, lounas paikanpäällä omakustanteinen. Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 0947848322 Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan lähetykseen, Kylväjän järjestämillä kesäpäivillä. Paikanpäällä monipuolista ohjelmaa.

Lauluilta

Hengellisten laulujen ja sävelmien ilta kirkossa sunnuntaina 21.10.2018 klo 17