Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta Keravan kirkko

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Kaikki kansainvälisistä asioista, lähetystyöstä ja erityisesti medialähetyksestä kiinnostuneet tervetuloa. Nyt on mahdollisuus saada kattavaa ja asiantuntevaa tietoa Intiassa tehtävästä kristillisestä radiotyöstä. Intian maaseudun kylissä ei aina ole sähköä eikä puhelin- tai kännykkäverkkoa. Siksi maaseudun asukkaat kuuntelevat radion lyhytaaltolähetyksiä. Media vie evankeliumin perille nopeasti, helposti ja edullisesti.

Lisää tietoa Sansan Intian työstä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.