Yhteiskuljetus: Lähde lähemmäs, lähetyksen kesäpäivät

la 16.6. kello 08.30 - kello 16.00

Oletko kiinnostunut lähetystyöstä? Lähde kanssamme Raamatun äärelle, kuulemaan lähettejä eri työalueilta, kuulemaan miten Jumala kutsuu omakseen ja lähettää. Yhteiskuljetus Suomen Raamattuopistolle. Lähtö: Keravan seurakuntakeskukselta klo 8.30 ja paluu noin 16.00. Matka on maksuton, lounas paikanpäällä omakustanteinen. Ilmoittautuminen puhelinnumeroon 0947848322 Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus päästä tutustumaan lähetykseen, Kylväjän järjestämillä kesäpäivillä. Paikanpäällä monipuolista ohjelmaa.

Ilmoittautuminen päättyy 11.6 klo 15.00

Kesäpäivien ohjelma

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.