Keravan päivä

Keravan päivä

Keravan kävelykatu ja muita tapahtumapaikkoja

Keravan päivänä kaupunki täyttyy monipuolisesta ohjelmasta ja iloisesta tunnelmasta. Ohjelmassa on muun muassa konsertteja ja taidetta. Keravan seurakunnalla on oma teltta kävelykadulla – tervetuloa tervehtimään meitä!

Keravan päivän teemanamme on tulevat seurakuntavaalit. Teltallamme pääset kertomaan minkälainen on juuri sinun kirkkosi.

Keravan Me-talolla, Paasikivenkatu 12

Koutsikoulutus, maahanmuuttajat pyörille

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille? Oletko kiinnostunut inspiroimaan eri kulttuuritaustoista tulevia henkilöitä pyöräilemään? 27.6 on mahdollisuus oppia miten opetetaan pyörällä ajotaitoa. Kurssi on ilmainen ja on osa Maahanmuuttajat pyörille hanketta. Koutsikoulutus järjestetään yhdessä Setlementti Louhelan, Keravan kaupungin, Me-talon, Talkoorenkaan ja Keravan seurakunnan kanssa. Ilmoittaudu mukaan 25.6. kello 20 mennessä!

Nahkurinpolku 2, kerhotila

Killan juttutupa

Kohtaamispaikka Killan alueen asukkaille

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila avoinna kesällä keskiviikkoisin. Hartaus klo 10.15.