Juhannusjuhla

Juhannusjuhla Nuottakodon toimintakeskus

Koko perheen juhannusjuhla juhannusaattona Nuottakodossa

juhannusaattona pe 22.6. klo 18-22 seurakunnan leirikeskuksessa Nuottakodossa (Järventaustantie 220 B, Tervalampi). Ohjelmassa lipunnosto klo 18, kahvit, pientä ohjelmaa ja yhteislauluja, saunomista, makkaraa, juhannuskokko sään salliessa ja mahdollisuus hiljentyä kappelissa.
Retken hinta (sis. matkat ja tarjoilun) aikuisilta 15 € ja lapsilta (4–12v.) 5 €. Lapsiperheiltä maksu on enintään 40 €. Maksu kerätään bussissa, varaa mieluiten tasaraha. Omilla autoilla tulevilta tarjoilumaksu 10/2 €, lapsiperheiltä enintään 25 €. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukaan pääsevät kaikki, jotka mahtuvat istumaan busseihin.
Paluumatkalle lähdetään Nuottakodosta klo 22 ja Keravalle saavutaan klo 23.
Bussit kiertävät samat ajoreitit kuin menomatkallakin.
Bussi 1: klo 16.20 seurakuntakeskus, Papintie 6 - Porvoonkatu - Päivölän pysäkki - Ahjon silta - Ratatie - Ratsastustallin pysäkki - Kulloontie - Alikeravantie - Asemansilta - Keskikatu - Kalevan urheilupuiston pysäköintialue jäähallin luona - Nuottakoto.

Bussi 2: klo 16.20 Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9 - Lehmuskatu - Marttilankatu - Kannistonkatu - Saviontie - Asemantie - Paasikivenkatu
- Keravan vanha tori - Kalevan urheilupuiston pysäköintialue jäähallin luona - Nuottakoto.

Bussi 3: klo 16.20 Seurakuntakeskus, Papintie 6 – Keravan asema – Kurkelankatu - Ylikeravantie - Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu
2 - Kalevankatu - Sibeliuksentie - Kalevan urheilupuiston pysäköintialue jäähallin luona - Nuottakoto.