Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen, kaikki ovat tervetulleita, ryhmässä saa opastusta käsitöiden tekemiseen. Syksyllä ryhmän tekemiä käsitöitä myydään adventtimyyjäisissä 1.12. Ryhmän aikana kahvitarjoilu, maksuton ja hartaushetki. Ryhmä kokoontuut seurakuntakeskuksessa Papintie 2-6, 3. kerros rippikoulusali.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri