Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmä Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Tule tekemään käsitöitä hyvässä seurassa hyvään tarkoitukseen, kaikki ovat tervetulleita, ryhmässä saa opastusta käsitöiden tekemiseen. Syksyllä ryhmän tekemiä käsitöitä myydään adventtimyyjäisissä 1.12. Ryhmän aikana kahvitarjoilu, maksuton ja hartaushetki. Ryhmä kokoontuut seurakuntakeskuksessa Papintie 2-6, 3. kerros rippikoulusali.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Savion seurakuntatalo

Arjen ruokaa

Yhteisöruokailu Savion seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 11.30 - 13

Radiosta evankeliumi omalla kielellä, terveisiä Intiasta

Vieraana Augustine Bhuinya, TWR-Intian (Trans World Radio) aluekoordinaattori. Tervetuloa kuulemaan, miten tuki kristilliseen radiotyöhön menee perille. Intian radiotyö on Keravan nimikkokohde. Tilaisuudessa mukana Timo Reuhkala medialähetysjärjestö Sansan kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja. Tilaisuus jatkuu viikkomessussa, jonka jälkeen iltatee.

Savion seurakuntatalo

Arjen ruokaa