Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa

to 6.9. kello 17.30 - kello 19.00

Lukutaitoa ja Raamattua Malawissa Keravan kirkko

Keravalla vierailee Malawin Pipliaseuran pääsihteeri. Hän kertoo, miten lukutaitohanke etenee Malawissa. Saamme myös kuulla Malawin Pipliaseuran työstä, joka kääntää, julkaisee, myy ja markkinoi Raamattua. Suomen Pipliaseura on yhteistyökumppanina muun muassa Malawin naisten lukutaito-ohjelmassa.

Tilaisuus on avoin kaikille. Tule kuulemaan miten Keravan seurakunnan talousarviorahoista ja lähetyksen käsityöryhmä myyntituotoillaan tukee naisten lukutaitotyötä Afrikassa. Tuki menee Suomen PIpliaseuran kautta. Tule kuulmeaan miten Jumalan työ avullasi leviää Malawissa.

Tilaisuuden jälkeen torstain viikkomessu.

KUVA:

Työni Pipliaseuran pääsihteerinä merkitsee paljoa matkustamista eri puolilla maatamme tapaamassa kirkkojen johtajia ja yhteistyön tekemistä kaikkien kirkkokuntien kanssa. Minulla on kaupallinen koulutus mutta olen saanut työurallani kehittyä edistämään Raamatun tunnettuutta ja käyttöä kotimaassani. Teen työtä, jota rakastan ”, Clapperton Mayuni kertoo


kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
PL 134
04201 Kerava

Katso myös

ti 24.7. klo 16.00 -18.00

Wanha Pappila

Tansaniassa tapahtuu

Keravan pitkäaikaiset nimikkolähetit Katri ja Pekka Härkönen kertovat Suomen lähetysseuran työstä Tansaniassa. Kokoonnumme kesäiltaan Wanhan pappilan pihalla tai sisätiloihin kahvin ja teen äärelle. Pekka ja Katri Härkönen kertovat kokonaistilanteesta Tansanian kehitysyhteistyöstä ja kirkollisesta yhteistyöstä Suomen lähetysseuran ja Tansanian kirkon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Katri Härkönen on kirkollisen työn koordinaattori Tansaniassa ja Pekka Härkönen Itäisen Afrikan aluepäällikkö Suomen Lähetysseurassa. Keravan seurakunnan jäsenenä sinä tuet tätä työtä, tule kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta tulee keskellemme.
su 19.8. klo 11.30 -13.30

Keravan seurakuntakeskus

Samuel ja seurakuntatyö Jakutskissa

Messun jälkeen Nimikkolähetti kertoo työstään ja venäläistä musiikkia tarjoilee Grigorii Pass. Tilaisuus alkaa keittolounaalla. Tervetuloa kuulemaan miten sinun avullasi Jumalan valtakunta ja lähetyskäsky toteutuu tuhansien kilometrien päässä
ma 27.8. klo 14.30 -17.00

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.