Hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumat

Jumalanpalvelukset ja hartaudet

Palmusunnuntain messu 9.4. klo 10 kirkossa. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetysmyyjäiset kirkon alasalissa. Lähetyksen käsityöpiiri myy omia tuotteitaan lähetysjärjestöjen hyväksi.

Arkiretriitti ti 11.4. klo 17.10  kirkossa.Voit hiljentyä hetkeksi raamatuntekstien, hengellisen kirjallisuuden, värityskuvien tai ajatustesi parissa. Arkiretriitin päätteeksi viikkomessu klo 19.

Kiirastorstain messu 13.4. klo 15 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Janne Kaksonen, avustajat Sini Mäkelä, Markku Holopainen ja Anja Hänninen yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Kiirastorstain messu 13.4. klo 18 Savion seurakuntatalossa. Messun toteuttavat liturgi Krista Wedman, kanttori Eero Annala ja avustaja Markus Tirranen yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Kiirastorstain messu 13.4. klo 19 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Kati Pitkänen, kanttori Eija Repo ja avustajat Samuli Koivuranta, Maarit Lavas, Marketta Hyytiäinen ja ISKEläisiä yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus 14.4. klo 10 kirkossa. Jumalanpalveluksen toteuttavat liturgi Samuli Koivuranta, kanttori Eero Annala ja Markus Tirranen.

J. Haydn: Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä pitkäperjantaina 14.4. klo 18 kirkossa. Felis-jousikvartetti, tekstinlukija Janne Kaksonen.

Pääsiäisyön messu la 15.4. klo 23 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, kanttori Eija Repo, avustajat Asta Koponen, Juuso Vesterinen, Krista Wedman, Sini Partanen ja ISKEläisiä. Messun jälkeen kirkkokahvit Wanhassa Pappilassa.

Pääsiäispäivän messu su 16.4. klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Kati Pitkänen, kanttori Eero Annala ja avustajat Jukka Pohjolan-Pirhonen, ja avustajat Arja Roikonen ja ISKEläisiä; Musiikissa avustaa Teppo Salakka, kontra-alttoklarinetti ja klarinetti. Messun jälkeen pääsiäisen juhlakahvit kirkon alasalissa.

Musiikillinen pääsiäishartaus su 16.4. klo 15 hautausmaan siunauskappelissa. Liturgina Samuli Koivuranta, kanttorina Eero Annala. Musiikissa avustaa Teppo Salakka, kontra-alttoklarinetti ja klarinetti.

Toisen pääsiäispäivän ma 17.4. messu klo 10 kirkossa. Liturgi Heikki Nenonen, kanttori Janne Kaksonen, avustajana Samuli Koivuranta, Päivikki Kahranahon kirkkoväärtiryhmä sekä ISKEläisiä.

Pääsiäisen musiikkihartaus ke 19.4. klo 19 Valkean Karitsan kappelissa (Paasikiven nuorisokylä, Porvoontie 10). Mukana Hannu Harri ja Eeva Airila, musisoimassa Tini ja Petri Kallio, Pekka Nykänen basso ja Petri Toivanen percussiot.

Muut pääsiäisen tilaisuudet

Pianokonsertti su 9.4. klo 15 seurakuntakeskuksessa. Risto Lauriala, piano. Ohjelma 10 €, tuotto Yhteisvastuulle.

Pääsiäisnäytelmä ke 12.4. klo 18 kirkossa. Nuorisotyönohjaajien valmistamaa pääsiäisnäytelmää esitetään koulukirkoissa, tämä on näytelmän kaikille avoin esitys. Kesto noin puoli tuntia.

Hiljainen ilta nuorille la 15.4. klo 18 Wanhassa Pappilassa. Valmistelemme yhdessä pääsiäisyön kirkkokahvit.

Ylösnousemusjuhla  2. pääsiäispäivänä ma 17.4. klo 14 Kalevan seurakuntatalossa. Järjestää Uudenmaan Ev.lut. Kansanlähetys.

Pääsiäisviikon kelloneljännes ma 17.4.-su 23.4. klo 18 kirkossa. Hetki hiljaisuudelle, rukoukselle ja kelloille. Musiikki Keijo Puumalainen, kellot.

Viikkotapahtumat ja ryhmät

Ryhmät ja kerhot ovat tauolla pääsiäisen ajan (to 13.4.-ma 17.4.). Varmista oman ryhmäsi kokoontuminen ohjaajalta. Seuraavat tapahtumat järjestetään:

Nuorten Katupappila to 13.4. klo 15-18 Katupappilassa.

Pääsiäinen tv:ssä ja radiossa

Pääsiäinen kuuluu ja näkyy myös radiossa ja televisiossa. Lue lisää hiljaisen viikon ja pääsiäisen ohjelmista.

Murhe väistyi, ilo voitti: pääsiäisen riemu koitti!

Diakoniavastaanoton ajanvaraus

ti 11.4. ja to 13.4. klo 9-10 puhelimitse 0400 378 138 tai käymällä diakoniatoimistossa, Papintie 6 L (käynti Jussilantien puolelta).

Katupappila avoinna

ma 10.4. klo 10-14, pastori Kati Pitkänen tavattavissa klo 10-12

ti 11.4. klo 10-14, pastori Markus Tirranen tavattavissa klo 10-12

ke 12.4. klo 10-14, pastori Asta Koponen tavattavissa klo 10-12

to 13.4. klo 15-18 Nuorten avoimet ovet,  paikalla Henri Sepponen

Katupappila on suljettuna 13.-17.4.

Poikkeukset aukioloajoissa

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä seurakunnan vaihde suljetaan kiirastorstaina 13.4. klo 13. Seuraavan kerran palvelemme ti 18.4. klo 8-15.45.

Bussikuljetus hautausmaalle pääsiäissunnuntaina 16.4.

Bussi 1, lähtö klo 13.45:

Bussi 2, lähtö klo 14.00:

tilausajopysäkki Keskikadulla (Keudan ja lukion kohdalla) - hautausmaa

Molemmat bussit lähtevät paluumatkalle hautausmaalta klo 16. Kuljetukset ovat maksuttomia eikä niihin ole ilmoittautumista.