Hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumat

Jumalanpalvelukset ja hartaudet

su 25.3.klo 10 kirkossa palmusunnuntain messu. Mukana lapsikuoro Revontulet (Jukka Pohjolan-Pirhonen, Eija Repo, Kristiina Nyman). Messun jälkeen pääsiäismyyjäiset kirkkokahveilla.

ti 27.3. klo 17 kirkossa Paastonajan arkiretriitti.  Rukoushetki klo 17.10, viikkomessu klo 19, välissä voit hiljentyä raamatuntekstien, hengellisen kirjallisuuden, värityskuvien tai omien ajatustesi parissa.

ke 28.3. klo 18 kirkossa Pääsiäisnäytelmä Missä nähdään Jesse tänään?  Huumoripitoisen pääsiäisnäytelmän kesto noin puoli tuntia. Pääsiäisnäytelmää esitetään myös Senioritiistaissa 27.3. klo 13 seurakuntakeskuksessa.

to 29.3. klo 15 kirkossa kiirastorstain messu (Petri Kauhanen,  Janne Kaksonen, Samuli Koivuranta)

to 29.3. klo 18 Savion seurakuntatalossa kiirastorstain messu (Sini Mäkelä, Eija Repo, Jukka Pohjolan-Pirhonen)

to 29.3. klo 19 kirkossa kiirastorstain messu (Kristiina Nyman, Eero Annala, Christopher Montgomery)

pe 30.3. klo 15 kirkossa Jeesuksen kuolinhetken rukoushetki

la 31.3. klo 23 kirkossa pääsiäisyön messu

su 1.4. klo 10 kirkossa pääsiäispäivän messu (Jukka Pohjolan-Pirhonen, Eija Repo, Petri Kauhanen)

su 1.4. klo 15 hautausmaan siunauskappelissa musiikillinen pääsiäishartaus (Petri Kauhanen, Janne Kaksonen, alttoviulisti Torsten Tiebout)

ma 2.4. klo 10 kirkossa 2. pääsiäispäivän messu (Samuli Koivuranta, Eero Annala, Krista Wedman)

to 5.4. klo 18 Valkean Karitsan kappelissa (Paasikiven nuorisokylä, Porvoontie 10) pääsiäishartaus. Pääsiäisen ilo jatkuu pienessä tunnelmallisessa kappelissa Paasikiven nuorisokylän pihapiirissä CrossCountry-yhtyeen viritellessä keväisiä Elämän säveliä. Mukana ovat myös Hannu Harri ja Eeva Airila.

Muut pääsiäisen tilaisuudet

su 25.3. klo 11.30–13 kirkon alasalissa kirkkokahveilla lähetysmyyjäiset. Lähtetyksen käsityöryhmä myy käteismaksulla pääsiäiskoristeita. Myyjäisten tuotto Suomen Pipliaseuran tekemään naisille suunnattuun lukutaitotyöhön Itä-Afrikkaan.

su 25.3. klo 18 palmusunnuntain Sielun säveliä -kirkkokonsertti.  Pauliina Hyry, urut, ja Seeli Toivio, laulu ja sello. Vapaa pääsy, ohjelma  10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Viikkotapahtumat ja ryhmät
Ryhmät ja kerhot ovat tauolla pääsiäisen ajan (to 29.3. - ma 1.4.). Varmista oman ryhmäsi kokoontuminen ohjaajalta.

Murhe väistyi, ilo voitti: pääsiäisen riemu koitti!

Diakoniavastaanoton ajanvaraus

ti 27.3. ja to 29.3. klo 9-10 puhelimitse 0400 378 138 tai käymällä diakoniatoimistossa, Papintie 6 L (käynti Jussilantien puolelta).

Poikkeukset aukioloajoissa

Katupappila on  suljettu ja kerhot ja pienryhmät ovat tauolla 30.3. – 2.4.
Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljetaan kiirastorstaina to 29.3. klo 13. Seuraavan kerran olemme avoinna ti 3.4. klo 8.

Bussikuljetus hautausmaalle pääsiäissunnuntaina 1.4.

Bussi 1, lähtö klo 13.45:

Bussi 2, lähtö klo 14.00:

tilausajopysäkki Keskikadulla (Keudan ja lukion kohdalla) - hautausmaa

Molemmat bussit lähtevät paluumatkalle hautausmaalta klo 16. Kuljetukset ovat maksuttomia eikä niihin ole ilmoittautumista.

Hautausmaan siunauskappelissa hartaus klo 15.