Nuoret aikuiset

Nuoret aikuiset eli NAKUT

Nuorten aikuisten eli noin 18-30-vuotiaiden tapahtumia koordinoivat Katri, Asta ja Airi. Soita tai laita viestiä ja kerro mitä haluaisit tehdä yhdessä!

Löydät meidät myös Facebookista nimellä Naku.

Rokuna - tapahtumia yhdessä Järvenpään ja Tuusulan kanssa

ROKUNA (Rovastikunnalliset nuoret aikuiset)  on toimintaa ja tapahtumia yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Yhdessä on järjestetty muun muassa riparilauluiltoja sekä retkiä.

Aikuiselle on paikka vapaaehtoisena

Palveluoperaatio Saapas on etsivää nuorisotyötä, jota pyörittää paikallinen seurakunta. Keravalla toiminta on yhteistä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Toiminta keskittyy perjantai-iltoihin sekä ns. isoihin tapahtumiin, joissa nuoria on paljon liikkeellä. Vapaaehtoisista aikuisista koostuva Saapas-ryhmä tarjoaa nuorille mahdollisuutta keskusteluun aikuisen kanssa. Tarvittaessa annamme myös ensiapua ja ohjaamme muiden tukitoimien piiriin.

Uusien vapaaehtoisten koulutus toteutetaan non-stop koulutuksena. Kurssiin kuuluu koulutusta ihmissuhdetaidoista, ensiavusta, kriisityöstä, turvallisuudesta ja hoitoverkostoista sekä osallistumista käytännön toimintaan. Koulutus on ilmainen, alaikäraja 18 vuotta. Ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua. Lisätietoja Saapas-toiminnasta saat erityisnuorisotyönohjaaja Airi Laurilalta.

Emäntä/isäntäkoulutus

Muisteletko haikeudella omaa ripariasi? Emäntänä tai isäntänä sinulla on mahdollisuus päästä taas leirille, tällä kertaa työtehtäviin. Emännät ja isännät ovat rippikoulun käyneitä, tehtäväänsä koulutettuja aikuisia. Lisätietoja koulutuksesta saat nuorisotyönohjaaja Katri Ahoselta.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

pappi, kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteeri

Facebook Asta Koponen Instagram @asta.koponen Twitter @AstaKoponen

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista.Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.

Toimin papin työn lisäksi myös kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston sihteerinä.