päiväkerho

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Nappulakerho kokoontuu Kalevan seurakuntatalossa maanantaisin klo 9.30-11.30. Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12.

Nappulakerhossa leikitään ja lauletaan yhdessä, opetellaan olemaan hetki erossa omasta aikuisesta, opetellaan pienesti käden taitoja ja kuuntelemista sekä ryhmässä toimimista.

Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Voit tutustua kerhojen toimintaan fb-sivuillamme.

Syksy 2018- kevät 2019 päiväkerhoihin on ilmoittauduttu huhtikuun aikana. Kerhopaikkoja voi hakea myös muulloin, täytä hakemus ja me ilmoitamme, jos kerhopaikkoja on vapaana.

Kerhot ovat maksullisia. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024