Yhdessä kirkkoon

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä vietetään jumalanpalvelusta Keravan kirkossa klo 10. Kirkon etuosassa on lapsille suunnattu oma lastenpaikka, jossa lapset voivat seurata messua tyynyillä lepäillen tai piirtää ja leikkiä.

Perhemessua vietetään pari kertaa vuodessa.

Vauvakirkko tai muskarimessu on jumalanpalvelus, jonne erityisesti kaikki vauvaperheet ovat tervetulleita. Vauvakirkkoa vietetään loppuvuodesta ja silloin vauvat saavat kotiin vietäväksi oman kukkasensa kastepuusta. Vuoden aikana kastetuille lapsille lähetetään henkilökohtainen kutsu vauvakirkkoon tai muskarimessuuun.

Kerran kuukaudessa sunnuntain messussa järjestetään lasten ikioma pyhäkoulutuokio. Lapset tulevat kirkon alasaliin heti messun alettua ja vanhemmat voivat hakea heidät ehtoolliselle.

Kummikirkkoa vietetään kerran vuodessa. Lapset voivat silloin tulla yhdessä kummin kanssa kirkkoon.

Kun lapsi osaa lukea, hän voi liittyä kirjepyhäkouluun. He saavat kerran kuukaudessa kirjeen mukana tehtäviä, kuvia, lehden ja kaikenlaista mukavaa. Ilmoittautuminen: eija.viitanen@evl.fi.

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäiväkerhot ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet