kuorot mukana messussa

Seurakunnan kuorot ja orkesteri

Kamarikuoro Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, jossa vakituisia laulajia on tällä hetkellä noin 25. Kuoro esiintyy ueita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa.

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30-20.30 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Seurakunnassa toimii kamariorkesteri Castor et Pollux. Orkesterin soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Teemme vaihtelevia esiintymisiä pääasiassa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi valmistamme omia konsertteja tai teemme yhteistyötä muiden musiikin toimioiden kanssa. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia, soolo- ja kuorokantaatteja. Tällä hetkellä mukana jousisoittajia 3+3+2+2+1.

Orkesteria johtaa kanttori Janne Kaksonen.

Koraalikuoro

Koraalikuoro on noin vuoden ajan toiminut aikuisiän sekakuoro. Tule mukaan laulamaan, ei ilmoittautumista.

Koraalikuoro harjoittelee maanantaisin klo 15 kirkon alasalissa kanttori Eero Annalan kanssa.

Revontulet

Lapsikuoro Revontulet on tarkoitettu kaikille laulamisesta innostuneille kouluikäisille. Kuorossa opetellaan iloista laulamista ja luovaa äänen käyttämistä. Lisäksi laulujen opettelussa käytetään rytmiikkaa ja musiikkiliikuntaa.

Lapsikuoroa ohjaa kanttori Eija Repo, harjoitukset  torstaisin klo 17-18 kirkon alasalissa.

Muskarit

Seurakunnassa on muskareita eri-ikäisille lapsille. Muskareihin lapset tulevat yhdessä aikuisen kanssa. Niihin ilmoittaudutaan syksyllä koko lukukaudeksi. Lue lisää muskareista.

Olen kanttori-urkuri, Keravalla vuodesta 1977 ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta palo urkujen soittamiseen säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Pääinstrumenttini ovat urut ja piano, mutta myös puinen nokkahuilu soi tarpeen vaatiessa.  Laulan pyydettäessä, kutsun myös laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen on minulle mieluista. Revontulet-lapsikuoron ja OodinNaiset-lauluyhtyeen harjoittaminen innostaa.

Harrastan uintia, "henkistä lainelautailua" sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".