Yhdessä kirkkoon

Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä vietetään jumalanpalvelusta Keravan kirkossa klo 10. Kirkon etuosassa on lapsille suunnattu oma lastenpaikka, jossa lapset voivat seurata messua tyynyillä lepäillen tai piirtää ja leikkiä.

Perhemessua vietetään pari kertaa vuodessa. Perhemessuista ilmoitetllaan erikseen. 

Vauvakirkko tai muskarimessu on jumalanpalvelus, jonne erityisesti kaikki vauvaperheet ovat tervetulleita. Vauvakirkkoa vietetään loppuvuodesta ja silloin vauvat saavat kotiin vietäväksi oman kukkasensa kastepuusta. Vuoden aikana kastetuille lapsille lähetetään henkilökohtainen kutsu vauvakirkkoon tai muskarimessuuun.

Kerran kuukaudessa sunnuntain messussa järjestetään lasten ikioma pyhäkoulutuokio. Lapset tulevat kirkon alasaliin heti messun alettua ja vanhemmat voivat hakea heidät ehtoolliselle. Kevään 2018 pyhäkoulutuokioiden ajankohdat ovat 7.1., 4.2., 4.3., 6.5. ja 3.6.

Kummikirkkoa vietetään su. 4.2. klo 16 Savion seurakuntatalossa , jolloin lapset voivat tulla yhdessä kummin kanssa kirkkoon.

Kun lapsi osaa lukea, hän voi liittyä kirjepyhäkouluun. He saavat kerran kuukaudessa kirjeen mukana tehtäviä, kuvia, lehden ja kaikenlaista mukavaa. Ilmoittautuminen: eija.viitanen@evl.fi.

Lue perhemessuista ja muista tapahtumista tapahtumakalenterista.

Ota yhteyttä

Eija Viitanen
varhaiskasvatuksen ohjaaja
PL 134
04201 Kerava
Krista Wedman
pappi
PL 134
04201 Kerava