Papintie 2 , 04200 Kerava

Keravan kirkko on auki rukousta ja hiljentymistä varten toistaiseksi tiistaisin ja torstaisin klo 17-19 sekä keskiviikkoisin klo 12.30-14.30. Pappi on tavattavissa keskustelua varten. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä, noudatamme turvavälejä sekä kulloinkin voimassa olevia kokoontumisrajoituksia.

Keravan kirkko.

Keravan kirkon alttarin ääressä nainen lukee rukouskorttia.

Keravan kirkossa sunnuntaiaamuna klo 10 alkavaan jumalanpalvelukseen voi osallistua verkon välityksellä.

Virtuaalikirkkokierros

YouTube-video

Kirkkosalissa on tilaa n. 500 hengelle ja lisäksi parvella on 50 istumapaikkaa. Kirkossa on erinomainen akustiikka ja kaikilta istumapaikoilta on esteetön näkymä alttarille.

Kirkkosalin valaistus on säädeltävissä ja äänentoistojärjestelmä on suunniteltu erikseen puheelle ja musiikille. Järjestelmä mahdollistaa myös toimitusten stereofonisen nauhoittamisen.

Kirkon alakerrassa on seurakuntasali (kirkon alasali) ja pieni keittiö. Kirkon alasalissa voi järjestää vaikka kastekahvit. Paikkoja on n. 40 hengelle.

Jos haluat varata kirkkoa tai kirkon alasalia perhejuhlia tai muita tilaisuuksia varten, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon p. 09 4784 8321.

Kirkkoa ei voi varata sellaisiin yleisötilaisuuksiin, joihin myydään pääsylippuja. Ohjelmien myynti on mahdollista.

Lue lisää tilojen vuokraamisesta ja hinnoista.

Panoraama kirkkosalistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Panoraamaesitys kirkkosalista

Panoraamaesitys kirkon alasalista

Panoraamaesitys kirkonmäeltäLinkki avautuu uudessa välilehdessä Panoraamaesitys kirkonmäeltä

Postiosoite PL 134, 04201 Kerava

Kirkkosaliin pääsee esteettömästi kirkon yläovilta (Hakalantien ja Lapilantien risteys). Niiden edessä ovat myös invapysäköintipaikat. Kirkkosalin ja alasalin välillä kulkee hissi.

WC:t sijaitsevat alakerrassa.

Parkkipaikkoja on seurakuntakeskuksella, kirkon yläovien luona ja Wanhan pappilan parkkipaikalla.

Wi-Fi

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Keravan seurakuntakeskus

Papintie 2, 04200 Kerava

Messu suoratoistona verkossa

Messu Keravan kirkosta on katsottavissa Facebookissa (Keravan seurakunta) ja verkkosivuilla www.keravanseurakunta.fi. Keravan kirkossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus saapua ehtoolliselle sunnuntaina 11.30-12.30. Kirkkotilassa huomioidaan rajoitukset sekä turvallisuusohjeet. Paikalla voi olla kerrallaan 6 henkilöä.