Koutsikoulutus

Koutsikoulutus

Keravan ME-talo, Paasikivenkatu 12

Ilmoittautuminen on päättynyt

Haluatko opettaa pyöräilyä maahanmuuttajille ja inspiroida eri kulttuuritaustoista tulevat pyöräilemään? Tule ilmaiselle kurssille oppimaan miten pyörällä ajoa opetetaan aikuisille!

Kurssi on osa Maahanmuuttajat pyörille -hanketta. Mukana ovat Keravan kaupunki, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri, Punainen Risti, Setlementti Louhela, ME-talo, Talkoorengas ja Keravan seurakunta.

Lue lisää Pyöräliiton blogista

vs. kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Katupappila

Suomen kielen ryhmä

Come and learn Finnish! Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa vasta-alkajat ja edistyneemmät!

Keravan seurakuntakeskus

FillaRISTIT polkevat Keravalla!

Keravan seurakunta, Keravan Helluntaiseurakunta ja Cycling Academy ry haluavat omalta osaltaan innostaa ihmisiä liikkumaan. Näillä lenkeillä tärkeintä ei ole vauhti, vaan yhdessä liikkuminen ja ulkoilmasta nauttiminen.

Keravan seurakuntakeskus

FillaRISTIT polkevat Keravalla!