Aamupalaa ja yhdessäoloa

Aamupalaa ja yhdessäoloa Wanha Pappila

on monikulttuurinen aamukahvila Wanhassa Pappilassa. Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä, kaiken ikäisille.

Tervetuloa!

Katupappila

Olohuonematkat maailmalle

Vieraana Riikka-Mari ja Tomas Kolkka ja he kertovat aiheesta Papualta Pohjois-Thaimaahan. Vierailijan osuuden lisäksi alkuhartaus ja kahvitarjoilu. Myytävänä myös käsityöryhmän tuotteita.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.

Aamupalaa ja yhdessäoloa – monikulttuurinen kahvila

Huom! Kokoontuminen poikkeuksellisesti kirkon alasalissa! Mukavaa yhdessäoloa kaikilla kielillä kaikenikäisille. Tehdään yhdessä aamupala, jonka jälkeen vapaata yhdessäoloa. Maksuton, ei ilmoittautumista.