Pääsiäisen tapahtumat 2019

KIIRASTORSTAI 18.4.

Messu klo 15 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Emmi Gong, avustava pappi Petri Kauhanen, kanttori Janne Kaksonen ja ehtoollisavustajat Anja Hänninen ja Markku Holopainen.

Messu klo 18 Savion seurakuntatalossa. Messun toteuttavat liturgi Kristiina Nyman, avustava pappi Petri Kauhanen ja kanttori Eija Repo.

Messu klo 19 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Asta Koponen, avustava pappi Markus Tirranen ja teol. harj. Asko Helminen, kanttori Heli Kaasalainen ja Koraalikuoro sekä ehtoollisavustajat Verneri Laakkonen ja Eeva Airila.

PITKÄPERJANTAI 19.4.

Sanajumalanpalvelus klo 10 kirkossa. Jumalanpalveluksen toteuttavat liturgi Sini Mäkelä, avustava pappi Kristiina Nyman ja kanttori Heli Kaasalainen.

Osmo Tolonen Competorium klo 18 kirkossa. Jeesuksen hautaamisen muistopalvelus.  Aari Surakan teksteihin sävelletyt aariat laulaa sopraano Helena Heimola. Kuorona on Lauluyhtye Oodi, uruissa Katri Takala ja liturgina pastori Petri Kauhanen. Teoksen johtaa kanttori Eija Repo. Vapaa pääsy.

PÄÄSIÄISYÖ LA 20.4.

Messu klo 23 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Chris Montgomery, avustava pappi Asta Koponen ja teol. harj. Asko Helminen sekä kanttori Janne Kaksonen.

1. PÄÄSIÄISPÄIVÄ SU 21.4.

Messu klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgi Petri Kauhanen, avustava pappi Jukka Pohjolan-Pirhonen, kanttori Eija Repo, muusikko Lotta Pettinen-Diaby (kelttihuilu ja perc), liturginen diakoni Nea Kivistö, ehtoollisavustajat Emmi Gong ja Esa Hakala sekä Merja Pletin kirkkoväärtiryhmä. Juhlakahvit kirkon alasalissa.

Kappelihartaus klo 15 hautausmaan siunauskappelissa. Mukana pappi Asta Koponen, teol. harj. Asko Helminen ja kanttori Heli Kaasalainen.

2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ SU 22.4.

Messu klo 10 kirkossa. Messun toteuttavat liturgit Markus Tirranen ja teol. harj. Minna Teräväinen, avustava pappi Sini Mäkelä, kanttori Janne Kaksonen ja ehtoollisavustajat Kaarina Hakkarainen ja Markku Reunanen.

Murhe väistyi, ilo voitti: pääsiäisen riemu koitti!

Poikkeukset aukioloajoissa

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljetaan kiirastorstaina 18.4. klo 13. Seuraavan kerran avoinna tiistaina 23.4. klo 9 alkaen.

Bussikuljetus hautausmaalle su 21.4.

Bussit lähtevät klo 13.45 ja klo 14. Paluu klo 16. Kuljetukset ovat maksuttomia eikä niihin ole ilmoittautumista.

Reitit:
Bussi 1 (lähtö klo 13.45): Ahjon K-Kauppa (Ratatie 24) - Ahjon silta - Porvoontie - Porvoonkatu - Seurakuntakeskus, Papintie 6 - Kilta terveyskeskuksen pysäkki - Ilmarisentie - Ylikeravantie - Kalevankatu - Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2 - Kalevankatu - Kannisto - ent. Siwan pysäkki - Kannistonkatu - Savion seurakuntatalo, Koivikontie 9 - Saviontie - Kulloontie - hautausmaa. Paluu klo 16.

Bussi 2 (lähtö klo 14): Tilausajopysäkki Keskikadulla - hautausmaa.