Raamattua ja rukousta yhdessä

Raamattu- ja rukousryhmät

Koronavirustilanteen takia säännöllinen viikkotoimintamme on toistaiseksi tauolla. ​​​​​​​

Raamattu- ja rukouspiirien vetäjinä toimivat vapaaehtoiset seurakuntalaiset. Piireissä luetaan Raamattua kirkkovuoden mukaan ja keskustellaan luetuista kohdista. Illan aikana saatetaan myös laulaa virsiä tai hengellisiä lauluja ja rukoilla yhdessä sekä seurakuntaan jätettyjen rukouspyyntöjen että henkilökohtaisten asioiden puolesta. Piirejä on sekä naisille että miehille eri puolilla Keravaa. Ennakkotietoja Raamatusta ei tarvita, vain kiinnostus riittää. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

AAMURUKOUSPIIRI
Kokoontumisten runkona on Raamatun tekstit, Isä meidän -rukous, lyhyitä rukouksia sovittujen aiheiden puolesta sekä lopuksi Herran siunaus. Vastuuhenkilöinä toimivat Arja Roikonen ja Eeva Airila. Tule mukaan, kun sinulle sopii. 

SANAA SIMPPELISTI
Avoin keskusteluryhmä Raamatun äärellä. Tule mukaan, kun sinulle sopii.
BIBLE STUDIES

There is a place for you! Join us as we discuss various books of the Bible. Tule keskustelemaan ja oppimaan lisää Raamatusta englanniksi. 

MIESTEN JA NAISTEN RAAMATTUPIIRIT

kokoontuvat Savion ja Kalevan seurakuntataloissa.

RUKOUSAITTA
Luemme Raamatun sanaa ja teemme yhdessä löytöjä sen rikkauksista. Yhdessä rukoillen syntyy pieniä alkuja ja kasvua. Vastuuhenkilönä Leena Multanen.
 

Hiljaisuuden retriitti

 

Retriitissä kiire, melu ja arjen vaatimukset katkaistaan tietoisella vetäytymisellä hiljaisuuteen ja lepoon. Osallistujat sitoutuvat keskinäiseen vaikenemiseen, mutta retriitin ohjaajan kanssa on mahdollista pohtia hiljaisuudessa esiin nousseita oman elämän kysymyksiä.

Hiljentymisen tukena on luostariperinteestä juontuvia rukoushetkiä ja meditaatioita, virikepuheita ja ehtoollisen vietto. Retriitin hiljaisuus on tilan tekemistä sille, että jotain olennaista voisi nousta esiin. Ohjelma on väljä ja jättää tilaa ulkoilulle, nukkumiselle, lukemiselle ja kiireettömille aterioille valmiista ruokapöydästä.

Jokaiselle on varattu oma huone. Retriitissä et silti ole yksin vaan voit myös kokea yhteyttä. Olet osa ryhmää, joka nauttii hiljaisuudesta yhdessä toisten kanssa.

Hiljaisuuden retriiteistä tiedotetaan sitä mukaa, kun niitä järjestetään. Yleensä hiljaisuuden retriitit järjestetään omassa leirikeskuksessamme Nuottakodossa, ja ne kestävät viikonlopun. Hiljaisuuden retriitin lisäksi tarjoamme arkiretriittejä tai hiljaisuuden päiviä. Löydät näistä kaikista tietoa tapahtumakalenterista.

kirkkoherra
PL 134
04201 Kerava

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.


Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.


Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"