päiväkerho

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä. Nappulakerho kokoontuu syksyllä 2019 tiistaisin klo 9-11 Seurakuntakeskuksen päiväkerhotalossa, Papintie 6 G.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12.

Nappulakerhossa leikitään ja lauletaan yhdessä, opetellaan olemaan hetki erossa omasta aikuisesta, opetellaan pienesti käden taitoja ja kuuntelemista sekä ryhmässä toimimista.

Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Voit tutustua kerhojen toimintaan fb-sivuillamme.

Syksyn 2019 päiväkerhoihin on ollut hakuaika 1.-30.4.2019, mutta kerhoihin voi ilmoittautua nettisivujemme kautta myös muina aikoina. Ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Ilmoitus kerhopaikasta on lähetetty kirjepostissa 3.6.2019

Kerhot ovat maksullisia: 45,- 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan . Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024