lapsia vierekkäin sohvalla.

Anna palautetta päiväkerhoista!

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin yhdestä kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä.

Päiväkerhossa leikitään ja lauletaan, askarrellaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan toimimaan ryhmässä. Pienissä hartaushetkissä opetellaan hiljentymistä ja rauhoittumista, ihmetellään yhdessä elämän pieniä ja suuria asioita sekä tutustutaan Lapsen Raamatun kertomuksiin. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin klo 9-12.

Nappulakerhossa leikitään ja lauletaan yhdessä, opetellaan olemaan hetki erossa omasta aikuisesta, opetellaan pienesti käden taitoja ja kuuntelemista sekä ryhmässä toimimista. Nappulakerho perustetaan siihen kerhopisteeseen, mihin on tullut eniten hakijoita. Syksyllä 2020 Nappulakerho toimii Seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Papintie 2-6 G, tiistaisin klo 9-11.

Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Voit tutustua kerhojen toimintaan fb-sivuillamme.

Päiväkerhopaikkoja voi hakea varsinaisen ilmoittautumisajan jälkeen läpi kerhokauden. Täytä sähköinen hakemus. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun hakemus on vastaanotettu. Tämän jälkeen ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Kerhot ovat maksullisia: 45,- 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan . Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

Kerhot kokoontuvat

• Ahjon kerhotilassa (Ketjutie 3) p. 0400 378 024. Ahjon kerhotilassa ei toimi päiväkerhoryhmää syksyllä 2020 vähäisestä hakijamäärästä johtuen.
  • Kalevan seurakuntatalolla (Ritakatu 2) p. 0400 378 027
  • Keravan seurakuntakeskuksessa (Papintie 6 G) p. 0400 378 077
  • Savion seurakuntatalolla (Koivikontie 9) p. 0400 378 129

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja