Uutislistaukseen

Kirkkovaltuusto kokoontuu 12. tammikuuta

Kirkkovaltuuston kaikille avoin kokous pidetään torstaina 12. tammikuuta klo 18.30 seurakuntakeskuksen salissa. Kokouksen asialistalla on muun muassa Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien vapaaehtoisen seurakuntayhtymän selvittelytyö. Kirkkovaltuusto keskustelee kokouksessa kirkkoneuvoston 3.1. tekemän ehdotuksen mukaisesti selvittelytyön tähänastisista tuloksista ja selvittelytyön jatkamisesta tai päättämisestä. 

Kokouksen alussa kirkkovaltuusto valitsee vaalilla puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi sekä valitsee itselleen sihteerin. Kokouksessa valitaan myös kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja muut 9 jäsentä sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet kaudeksi 2017-2018.

Kirkkovaltuusto ottaa kantaa myös Savion seurakuntatalon tonttia koskevaan kaavamuutoshankkeeseen. Kirkkoneuvosto esitti 3.1. kokouksessaan kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto päättäisi hakea ko. tontille kaavamuutosta uutta rakennusta varten. Rakennukseen tulisi  sekä seurakunnan uudet toimitilat että asuntoja esimerkiksi senioreille. Hankkeen taustalla ovat Savion nykyisen seurakuntatalon jatkuvat kunnostustarpeet. 

2017-01-10 08:52:21.0