Keravan seurakunta

Postiosoite: PL 134, 04201 Kerava
keravan.seurakunta@evl.fi

Neuvonta ja vaihde p. 09 478 488
avoinna ma–pe klo 9–15

Fax 09 4784 8400

Päivystävä vahtimestari p. 0400 378 080

Kirkkoherranvirasto p. 09 4784 8321 tai 09 4784 8323
Avoinna ma–pe klo 9–15 (otathan ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse). 

Diakoniavastaanoton puhelinpäivystys on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9–10, p. 0400 378 138.

Laskutus:
Laskussa tulee näkyä Keravan seurakunta sekä laskutettavan henkilön tai työmuodon nimi. Laskun voi lähettää verkkolaskuna tai sähköpostilla.

Verkkolasku
Operaattorin tunnus: BAWCFI22
Verkkolaskuosoite: 003701274919101
Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksistä, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin activation.services@basware.com .

Sähköpostiosoite laskuille
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf.
Tiedoston nimi saa sisältää vai seuraavia merkkejä: [A–Z], [a–z], [0–9], [.], [_]

Postiosoite
Kirkon Palvelukeskus / Keravan seurakunta
++3014++
PL 378
00026 Basware
 

Y-tunnus: 0127491-9

Pirkko Laiho

kirkkovaltuuston jäsen, kirkkoneuvoston jäsen

Olen elänyt läheisesti seurakunnan yhteydessä lapsesta asti. ”Seurakuntaelämä” onkin minulle monipuolisesti tuttua jo vuosikymmenien ajalta. Nuoruusvuosista asti olen ollut mukana erilaisissa vapaaehtoistehtävissä ja toimikunnissa sekä luottamustoimissa kaikilla paikkakunnilla, joilla olen eri elämäni vaiheissa asunut.

Keravalle muutin perheeni kanssa 1970-luvun lopulla Kalevan perukoille ja siellä asumme edelleen. Viime vuodet olen ollut mukana seurakunnassa monissa vapaaehtoistehtävissä ja myös päättämässä ja kehittämässä seurakunnan asioista niin kirkkovaltuustossa, kirkkoneuvostossa kuin erilaisissa toimikunnissakin.

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja, mutta pääosa työvuosistani kului sosiaalivakuutusten maailmassa Kelan sairaiden ja vammaisten etuuksien asiantuntijatehtävissä.

Perheestä voinen kertoa sen, että nykyisin elelen mieheni kanssa kahdestaan. Aikuistuneilla kahdella lapsellamme on meille yhteensä neljä lastenlasta. Rakkaita ovat kaikki, vierailemme puolin ja toisin.

Keravan seurakunta tarjoaa kaikille runsaasti monipuolista toimintaa. Monessa asiassa olemme eräänlainen ”malliseurakunta”. Silti meidän tulee lisätä yhteistyötä kaikkien Keravalla asuvien ihmisten kanssa. Tämä koskee myös yhteistyötä kaupungin ja Keravalla toimivien muiden kristillisten yhteisöjen ja naapuriseurakuntien kanssa.

Olemme Jumalan perheväkeä. Keravalaiset ovat seurakunnan ”perhettä”, joiden tarpeita ja toiveita seurakunnan on kuunneltava herkällä korvalla. Toiminnan on elettävä ”ajassa” ja tarpeen mukaan uudistuttava, vaikka perussanoma pysyykin vakaasti muuttumattomana.

Seurakunnan hallinnollinen rakenne ja vakaa taloudellinen tilanne ovat tärkeitä toiminnan taustalla vaikuttavia kysymyksiä, joiden kautta mahdollistetaan aktiivinen seurakunnallinen toiminta. Hallintobyrokratia ei ole kuitenkaan tärkein seurakunnan tehtävistä. Minun mielestäni kaikissa päätöksissä tulee ottaa huomioon seurakuntalainen ja seurakunnan päätehtävä.

Pirkko Laiho

« Takaisin