Koronaohjeet Keravan seurakunnassa

kasvomaski kasvoilla.
Keravan seurakunnan toiminnassa noudatetaan vahvaa maskisuositusta sekä yleisiä hygieniaohjeita. 

Kokoontumisrajoitukset poistuvat 14.2.2022 alkaen

Iloisia uutisia: Etelä-Suomen aluehallintoviraston 11.2. tekemän päätöksen mukaisesti kaikki kokoontumisrajoitukset poistetaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueelta maanantaista 14.2.2022 alkaen. Näin ollen seurakunnan tiloissakaan ei ole enää koronarajoitusten asettamia enimmäisosallistujamääriä, vaan kaikki toiminta voi alkaa normaalisti. 

Edelleen voimassa ovat tartuntatautilain yleiset hygieniavaatimukset, joiden tarkoituksena on parantaa terveysturvallisuutta: vaatimukset koskevat mm. asiakkaiden oleskelun mahdollisimman väljää sijoittelua ja asiakkaiden ohjeistamista hyvistä hygieniakäytännöistä. 

Uudellamaalla on voimassa toistaiseksi laaja maskisuositus rokotussuojan tasosta riippumatta kaikille 12 vuotta täyttäneille ja tätä vanhemmille.


Apua ja tukea

Työntekijämme ovat käytettävissä puhelinkeskustelua varten. Heidät tavoitat vaihteen kautta, p. 09 478 488. Kirkon keskusteluapu auttaa ja kuuntelee iltaisin klo 18–24 numerossa 0400 22 11 80 tai chatissa ma-pe klo 12-20 osoitteessa kirkonkeskusteluapua.fi.

Lisätietoja: 

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tiedote 11.2.2022
Suositukset ja rajoitukset HUS:in alueella