Kuorot

Revontulet

Lapsikuoro Revontulet on tarkoitettu kaikille laulamisesta innostuneille kouluikäisille. Revontulten harjoitukset pidetään torstaisin klo 16-17 kirkon alasalissa, Papintie 2.

Kuorossa opetellaan iloista laulamista ja luovaa äänen käyttämistä. Lisäksi laulujen opettelussa käytetään rytmiikkaa ja musiikkiliikuntaa.

Lapsikuoroa ohjaa kanttori Eija Repo.

Oremus

Kamarikuoro Oremus on aikuisten sekakuoro, jossa vakituisia laulajia on tällä hetkellä noin 25. Kuoro esiintyy ueita kertoja vuodessa jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa tilaisuuksissa.

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.30-20.30 seurakuntakeskuksessa. Kuoroa ohjaa kanttori Janne Kaksonen.

OodinNaiset

Lauluyhtye OodinNaiset koostuu Keravan seurakunnan entisen lapsikuoron Sinisiipien kasvateista. Se esiintyy kanttori Eija Revon johdolla.

Kamariorkesteri Castor et Pollux

Seurakunnassa toimii kamariorkesteri Castor et Pollux. Orkesterin soittajat ovat musiikin  harrastajia ja ammattilaisia. Teemme vaihtelevia esiintymisiä pääasiassa seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi valmistamme omia konsertteja tai teemme yhteistyötä muiden musiikin toimioiden kanssa. Ohjelmistossa on orkesteriteoksia, soolo- ja kuorokantaatteja. Tällä hetkellä mukana jousisoittajia 3+3+2+2+1.

Orkesteria johtaa kanttori Janne Kaksonen.

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".