Nimikkokohteet

Keravan seurakunta tukee taloudellisesti useita nimikkokohteita eri lähetysjärjestöjen kautta:

• Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen SLEYn kautta Credo-ohjelma Keniassa. Credo-ohjelma kampanjoi tyttöjen ympärileikkausta ja lapsiavioliittoa vastaan. Tuemme ja rohkaisemme ja koulutamme masaityöntekijöitä.

• Suomen Lähetysseuran tuella pyritään vahvistamaan Botswanan kirkon keskustoimiston ja sitä kautta seurakuntien työtä. Tukea annetaan hallinnollisen työhön, kristilliseen kasvatustyöhön, seurakuntadiakonian vahvistamiseen sekä musiikki- ja naistyöhön. Lue lisää Facebookista.

• Suomen Lähetysseuran kautta Senegalin luterilaisen kirkon kristillisen kasvatuksen tukeminen. Tuemme nuorten ja lasten parissa tehtävää kristillistä kasvatusta, kuten pyhäkoulu- ja rippikoulutyötä ja koulutamme pyhäkoulunopettajia.  Lue terveisiä Senegalista Facebookista.

• Sanansaattajien kautta yleinen radiotyö Intiassa.  Kristilliset radio-ohjelmat on tarkoius saada kuulumaan 16:lla eri vähemmistökielellä Gujaratin, Biharin ja Jharkhandin osavaltioissa

• Pipliaseuran kautta uusien käännösten tekeminen raamatusta ndongan ja kwanjaman kielille Namibiassa sekä lukutaito-ohjelma neljässä Saharan eteläpuoleisen Afrikan maassa 16 eri vähemmistökielellä.

• Felm-keskuksen Lapset suojassa pyhällä maalla -ohjelma Israelissa Suomen lähetysseuran kautta. Ohjelmalla pyritään lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin vahvistamiseen lasten elämässä ja paikallisten toimijoiden keskuudessa. Toiminta sisältää kristillisen yhteisön vahvistamista ja uskontodialogin tukemista.

• Defence for Children International -järjestön toiminta Palestiinalaisalueilla lasten oikeuksien puolustamiseksi Suomen lähetysseuran kautta. Autamme tarjoamaan sota- ja siviilioikeuteen joutuneiden lasten ja nuorten oikeusapua sekä tuki- ja valistustoimintaa, jolla pyritään vähentämään muun muassa koulu- ja perheväkivaltaa.