Nimikkolähetit

Keravan seurakunnalla on omat nimikkolähetit Tansaniassa ja Venäjällä. Lisäksi tuemme Credo-ohjelmaa Keniassa, Botswanan ja Senegalin kirkkojen työtä, radiotyötä Intiassa, lasten oikeuksien puolustamista palestiinalaisalueilla ja Senegalissa, Raamatun käännöstyötä Namibiassa ja naisten lukutaitotyötä Afrikassa. Tuemme nimikkolähettien työtä rahallisen tuen lisäksi esirukouksilla.

Seurakunnassa vietetään lähetyspyhää sekä järjestetään myyjäisiä.  Nimikkolähetit kertovat työstään lähettikirjeissä sekä vierailemalla seurakunnan tilaisuuksissa käydessään Suomessa.

Pekka ja Katri Härkönen toimivat Tansaniassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Pekka toimii aluepäällikkönä ja Katri kirkollisen työn koordinaattorina.

Mari ja Markus Aitamäki toimivat Kansanlähetyksen lähettiläinä Siperian alueella, Venäjällä. Heidän työnsä keskittyy erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön Inkerin kirkon palveluksessa.

Samuel Laukkanen toimii Kylväjän lähettämänä Itä-Siperiassa Sahan tasavallassa Inkerin kirkon valtuuttamana. Hän selvittää ja valmistelee mahdollisuuksia seurakuntatyön käynnistämiseen alueella.

Rukous ja taloudellinen tuki on tärkeää lähetystyössä.
YouTube-video
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs
Virkavapaalla