Yhteistyö lähetysjärjestöjen kanssa

Keravan seurakunta tekee yhteistyötä Markus Aitamäen, Ijästen perheen ja Hanna Martikaisen kanssa Venäjällä, Kreikassa ja Tansaniassa. Lisäksi olemme mukana radiotyössä Intiassa, orpotyössä Keniassa Sansan ja Sleyn kanssa. Puolustamme lasten oikeuksia palestiinalaisalueilla ja Senegalissa yhdessä Suomen lähetysseuran kanssa ja teemme Raamatun käännöstä Namibiassa ja naisten lukutaitotyötä Afrikassa Piplian kanssa.

Voit seurata paikalla olevien kokemuksia ja työn etenemistä kirjeissä, sosiaalisessa mediassa sekä vierailemalla seurakunnan tilaisuuksissa kuulemassa ajankohtaiset kuulumiset. Voit tukea tätä työtä lahjoittamalla, rukoilemalla sekä olemalla mukana toiminnassa pienissä tai suurissa tehtävissä.

Työtehtävissä maailmalla oleva tarvitsee tukeasi: kerro, lahjoita, seuraa, rukoile

Vuodesta 2013 nimikkolähetteinä Siperiassa toimineiden Markus ja Mari Aitamäen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Pitkään nimikkolähetteinä toimineiden Katri ja Pekka Härkösen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Rukous ja taloudellinen tuki on tärkeää lähetystyössä.

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs