Nimikkolähetit

Keravan seurakunnalla on omat nimikkolähetit Tansaniassa ja Venäjällä. Lisäksi tuemme muun muassa radiotyötä Intiassa, orpotyötä Keniassa, lasten oikeuksien puolustamista palestiinalaisalueilla ja Senegalissa, Raamatun käännöstyötä Namibiassa ja naisten lukutaitotyötä Afrikassa. Tuemme nimikkolähettien työtä rahallisen tuen lisäksi esirukouksilla.

Seurakunnassa vietetään lähetyspyhää sekä järjestetään myyjäisiä.  Nimikkolähetit kertovat työstään lähettikirjeissä sekä vierailemalla seurakunnan tilaisuuksissa käydessään Suomessa.

Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen toimivat Tansaniassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Hanna on Nyakaton raamattukoulun musiikinopettaja ja Kimmo kirkollisen työn ja hiippakunnan musiikkityön koordinaattori. Hannan ja Kimmon terveiset pääset lukemaan uutisestamme tästä linkistä

Markus Aitamäki toimii Kansanlähetyksen lähettiläänä.

Samuel Laukkanen toimii Kylväjän lähettämänä Itä-Siperiassa Sahan tasavallassa Inkerin kirkon valtuuttamana. Hän selvittää ja valmistelee mahdollisuuksia seurakuntatyön käynnistämiseen alueella.

Vuodesta 2013 nimikkolähetteinä Siperiassa toimineiden Markus ja Mari Aitamäen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Pitkään nimikkolähetteinä toimineiden Katri ja Pekka Härkösen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Rukous ja taloudellinen tuki on tärkeää lähetystyössä.
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs