Nimikkolähetit

Keravan seurakunnalla on omat nimikkolähetit Tansaniassa ja Venäjällä. Lisäksi tuemme Credo-ohjelmaa Keniassa, Botswanan ja Senegalin kirkkojen työtä, radiotyötä Intiassa, lasten oikeuksien puolustamista palestiinalaisalueilla ja Senegalissa, Raamatun käännöstyötä Namibiassa ja naisten lukutaitotyötä Afrikassa. Tuemme nimikkolähettien työtä rahallisen tuen lisäksi esirukouksilla.

Seurakunnassa vietetään lähetyspyhää sekä järjestetään myyjäisiä.  Nimikkolähetit kertovat työstään lähettikirjeissä sekä vierailemalla seurakunnan tilaisuuksissa käydessään Suomessa.

Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen toimivat Tansaniassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä. Hanna on Nyakaton raamattukoulun musiikinopettaja ja Kimmo kirkollisen työn ja hiippakunnan musiikkityön koordinaattori.

Mari ja Markus Aitamäki toimivat Kansanlähetyksen lähettiläinä Siperian alueella, Venäjällä. Heidän työnsä keskittyy erityisesti lapsi- ja nuorisotyöhön Inkerin kirkon palveluksessa.

Samuel Laukkanen toimii Kylväjän lähettämänä Itä-Siperiassa Sahan tasavallassa Inkerin kirkon valtuuttamana. Hän selvittää ja valmistelee mahdollisuuksia seurakuntatyön käynnistämiseen alueella.

Vuodesta 2013 nimikkolähetteinä Siperiassa toimineiden Markus ja Mari Aitamäen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Pitkään nimikkolähetteinä toimineiden Katri ja Pekka Härkösen terveiset Keravan seurakuntalaisille, lue uutinen

Rukous ja taloudellinen tuki on tärkeää lähetystyössä.
kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs