Muualla intensiivijakson käyvät

Olet ilmoittanut osallistuvasi rippikoululeirille muualla kuin Keravan seurakunnassa. Toivon sinulle antoisaa rippikoulua ja ikimuistoisia hetkiä!

Huolimatta siitä, missä käyt rippikoulusi intensiivijakson, rippikouluun kuuluu seurakunnassa elämistä omassa kotiseurakunnassasi. Sinun ryhmäsi nimi on ”Muualla intensiivijakson käyvät”. Ryhmääsi kuuluu yhdeksän nuorta.

Tässä sinulle kootusti kevään ajat ja paikat:
Su 23.1. klo 9.00–11.30 Ensimmäinen tapaaminen Wanhassa Pappilassa (Hakalantie 1) ja Starttimessu kirkossa.
To 10.2. klo 17.00–20.00 Ehtoollisopetus ja viikkomessu kirkossa. Osallistumme ryhmänä ehtoolliselle.
Su 27.3. klo 10.00–11.30 Messu kirkossa. Ole paikalla jo klo 9.45! Osallistumme ryhmänä ehtoolliselle.
La 2.4. klo 9.00–12.00 Diakoniatalkoot seurakuntakeskuksessa (Papintie 6, kulku sisäpihan puolelta).
Ke 27.4. klo 17.00-18.00 Riparilauluilta Keravan kirkossa. Ole paikalla jo klo 16.50!
Pe 13.5. klo 17.30-19.30 Pappilan perjantai Wanhassa Pappilassa (Hakalantie 1).

Huomaathan, että seurakuntamme käytännön mukaan saat ehtoollisopetuksen jo kevätjaksolla. Sinulla on siten mahdollisuus käydä ehtoollisella tämän rippikouluryhmäsi kanssa jo kevään aikana. Alttarille voi tulla myös siunattavaksi. Pyydän, että keskustelette asiasta kotona vanhempien kanssa.

Oman seurakunnan seurakuntayhteysjaksolla keräät leimoja tutustumiskassiisi, jonka saat ensimmäisessä tapaamisessa. Muistathan ottaa kassin ja kynän mukaan tapaamisiin.

Tämä kirje ja leimat kassissasi todistavat leirisi ohjaajille, että olet asianmukaisesti hoitanut omaan seurakuntaan osallistumisen jakson. Se tulee olla käytynä ennen leirijaksolle osallistumista. Mikäli pakottavasta syystä (sairastuminen, perheen matka) et pysty osallistumaan johonkin em. tilaisuuksista, sinun tulee ottaa yhteyttä minuun. Osa tilaisuuksista järjestetään vain kerran tämän vuoden aikana. Rippikoulusi aikana ja sen jälkeen oma seurakuntasi toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan kaikkeen seurakunnan toimintaan!

Elokuussa 2022 järjestetään jo perinteeksi muodostunut Jatkis-leiri riparilaisille ja isosille – siis myös sinulle! Sen jälkeen alkaa seurakunnassamme isoskoulutus. Tapahtumista ja toiminnasta saat ajankohtaista tietoa www.keravanseurakunta.fi, somesta tai paikallislehdistä.

Hyvää rippikouluaikaa toivottaen,
Eija Listenmaa