Rippikoulut 2018

Vuoden 2019 rippikoulut

Vuonna 2004 syntyneet aloittavat rippikoulunsa tammikuussa 2019.

Vuoden 2019 rippikouluihin ilmoittaudutaan verkossa tällä sivulla 21.9.-5.10. ensisijaisen rippikouluvaihtoehdon kohdalta Tervetuloa rippikouluun 2019 -kirjeen antamien ohjeiden mukaisesti.

  • Kaikki tuona aikana vastaanotetut ilmoittautumiset ovat samanarvoisia rippikoulupaikkoja jaettaessa, joten nopeudella ei sinänsä ole merkitystä.
  • Merkitse lomakkeeseen viisi (5) rippikouluvaihtoehtoa, joista mille tahansa olet valmis osallistumaan. Merkitse ne oman mielesi mukaan paremmuusjärjestykseen 1, 2 jne.
  • Voit ilmoittautua leiririppikoulun lisäksi myös päivä- tai iltarippikouluun. Päivä- ja iltarippikouluun, muualla käytävään rippikouluun tai rippikoulun siirtämiseen ilmoittaudutaan omalla lomakkeella. Päivä- ja iltarippikouluun pääsevät kaikki halukkaat. Päivä- tai iltarippikoulun valitsevien ei tarvitse ilmoittautua myös leiririppikouluun.
  • Kahden (2) kaveruksen lomakkeet voidaan kuljettaa valintaprosessissa yhdessä erityisen kaverikoodin avulla. Kaverikoodin saat ilmoittautumislomakkeen yhteydessä, jolloin kaveruksista ensiksi ilmoittautunut antaa saamansa kaverikoodin kaverilleen tämän ilmoittautumista varten. Huom! Kaverikoodilla ilmoittautuvien rippikouluvaihtoehtojen täytyy olla täsmälleen samat. 

Rippikouluvaihtoehdot

Pääsiäisriparin rippikoulukirje

Iltariparin rippikoulukirje

Päiväriparin rippikoulukirje


Nuottakoto 1 - rippikoulukirje

Nuottakoto 2 - rippikoulukirje
Nuottakoto 3 - rippikoulukirje
Nuottakoto 4 - rippikoulukirje

Nuottakoto 5 - rippikoulukirje

Nuottakoto 6 - rippikoulukirje
Suomenlinna 1 - rippikoulukirje

Suomenlinna 2 - rippikoulukirje

Põltsamaa - rippikoulukirje

Rovastikunnallinen kehitysvammaisten ripari 6.–7.4. sekä 1.–5.7. Mäntsälän Leiriniemessä, konfirmaatio su 7.7. klo 10 Järvenpään kirkossa. Tällä leirillä nuoria myös Järvenpäästä ja Tuusulasta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen diakoniatyöntekijä Nea Kivistö p. 0400 378 014,  nea.kivisto@evl.fi

Käyn rippikouluni muualla

Rippikoulukirje muualla rippikoulunsa käyville


Siirrän rippikouluni vuodelle 2020