Messu Keravan kirkko

Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Messuun kokoonnutaan joka sunnuntai klo 10.

9. sunnuntai helluntaista: Totuus ja harha

"Menkää sisään ahtaasta portista...Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään..." Matt. 7:13-14

Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

Messun toteuttavat liturgi Jukka Pohjolan-Pirhonen, avustajana Asta Koponen ja Chris Montgomery, kanttorina Minna Kukko.

Kolehti: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen. Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO)

Messun jälkeen kirkkomehut kirkon alasalissa.

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään seurakuntakeskuksessa.

Torstain viikkomessu sekä kirkkoväärtien tapaaminen

Kirkkoväärtit sekä toiminnasta kiinnostuneet koolla kirkon alasalissa ennen viikkomessua

Messu

Messu sunnuntaina kello 10 kirkossa. Messun jälkeinen mehutarjoilu järjestetään kirkon ala-salissa.