Buxtehude Chor: Misa di Tango

la 26.8. kello 19.00

Buxtehude Chor: Misa di Tango Keravan kirkko

Saksalaiskuoro vieraana Keravalla, luvassa tangomessu argentiinalaisittain

Saksalainen 50-henkinen Buxtehude Chor esiintyy Suomen vierailullaan Keravan kirkossa ja Helsingin saksalaisessa kirkossa. Kuoro esittää Martin Palmerin Misa di Tango -tangomessun.

Kuoroa johtaa kirkkomuusikko Henning Münther. Buxtehude-Chor tulee Bad Oldesloesta Pohjois-Saksasta. Nimensä se on saanut paikkakunnalla oletettavasti syntyneestä, maineikkaasta urkumusiikin ja kantaattien säveltäjä Dietrich Buxtehudesta. 

Argentiinalaisen Palmerin teoksista useat ovat Tango Nuevon inspiroimia. Misa Tango on perinteisen kristillisen messun tekstin ja argentiinalaisen tangon synteesi. Se pohjautuu rytmisesti ja melodisesti Astor Piazzollan sävellystyyliin, jossa tyypillisellä tangoinstrumentilla bandoneonilla (argentiinalainen haitari) on keskeinen rooli.  Bandoneonia konsertissa soittaa suomalainen, kansainvälisesti tunnettu tangomuusikko Ville Hiltula. Solistina kuullaan sopraano Petra Kottia. Mukana ovat myös pianisti Marcus Rau ja viulisti Nea-Maria Korpelainen.

 

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

 


Katso myös

ke 5.9. klo 18.00

Katupappila

Lauluhetki Katupappilassa

Katupappilassa (Kauppakaari 13) lauletaan hengellisiä englanninkielisiä lauluja pappi Chris Montgomeryn johdolla kello 18.
to 6.9. klo 16.00

Keravan kirkko

Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan!
su 9.9. klo 11.30 -14.00

Keravan seurakuntakeskus

Ystävyyttä ja rukousyhteyttä yli rajojen

Messussa ja sen jälkeen vieraita Virosta, Kõpun seurakunnasta. Keittolounas