Valkean Karitsan kappelin hartaus

ke 13.9. kello 18.00

Valkean Karitsan kappelin hartaus

Valkean Karitsan kappeli, Paasikiven nuorisokylä, Porvoontie 10

Syysillan musiikkihartaus

Syysillan musiikkihartaudessa musiikista vastaa CrossCountry, mukana Hannu Harri ja Eeva Airila. 

 CrossCountry on itä-uusimaalainen yhtye, joka soittaa kantria. Yhtye on ollut olemassa neljä vuotta ja siinä soittavat Olle Granqvist laulu, kitara, sävelet ja sanat, Popp Gustaffson Pedal steel, Petri Kallio kitara, Pekka Nykänen basso ja Petri Toivanen rummut. Yhtye esittää omaa ja lainamateriaalia kantrin eri tyylilajeista. Syysillan musiikkihartaudessa pääpaino materiaalissa on vanhoissa hengellisissä lauluissaa. Hartaudessa lauletaan muun muassa Blessed assurance (Varmana laulaa Herrasta saan).

Valkean Karitsan kappeli sijaitsee Paasikiven nuorisokylässä (Porvoontie 10). Tunnelmallinen pikkukappeli on entinen perunakellari, joka vihittiin kappeliksi 1963. Nykyään kuka tahansa voi lainata kappelia käyttöönsä esimerkiksi vihkimistä tai kastetilaisuutta varten kysymällä Nuorisokylästä. 


Katso myös

su 23.9. klo 14.00 -14.30

Siunauskappeli

Kuolleiden lasten muistopäivän hartaus

Kuolleiden lasten muistopäivän hartautta vietetään sunnuntaina 23.9. kello 14 hautausmaan siunauskappelissa. Noin puolen tunnin mittaisen hartauden toteuttavat pappi Markus Tirranen ja kanttori Janne Kaksonen. Hartauden aikana kunnioitetaan elämästä liian aikaisin poistuneiden kaikenikäisten lasten muistoa, hiljennytään ja sytytetään kynttilä.
ma 24.9. klo 10.00 -14.00

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.
ti 25.9. klo 10.00 -14.00

Katupappila

Katupappila avoinna

Katupappila (Kauppakaari 13) on avoinna arkisin kello 10–14 . Hartaus pidetään kello 10.15.