Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan -Terveisiä Mongoliasta, vierailijana pastori Janne Sironen. Yhteinen kerta kalevan ja keskustan ryhmien kanssa. Kokoontumisissa kerrotaan ajankohtaiset kuulumiset omilta nimikkoläheteiltä ja niissä käy vierailijoita lähetysjärjestöistä. Kokoontumiset alkavat alkuhartaudella ja kahvitarjoilulla, vapaaehtoinen kahviraha kerätään nimikkolähettien työn tukemiseksi. Kerrat ovat avoimia kaikille.

Ikkuna lähetyksen maailmaan on ryhmä niille, jotka ovat kiinnostuneita kirkon tekemästä lähetystyöstä ja kansainvälisyyteen liittyvistä asioista. Kokoontumisista saat mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa kirkon tekemästä lähetystyöstä. Rukoilemme ja tuemme nimikkolähettejä ympäri maailmaa. Kokoontumiset ovat Kalevan seurakuntatalolla takkahuoneessa ja seurakuntakeskuksessa kolmannessa kerroksessa rippikoulusalissa. Maanantaisin ja tiistaisin parittomilla viikoilla 11.9 ja 25.9 Kalevassa, 9.10 Kalevassa;10.10 Keskustassa;23.10 Kalevassa 24.10 keskustassa; 6.11 Kalevassa ja 7.11 keskustassa; syksyn viimeinen kerta on 21.11 keskutassa. Lue lisää nimikkoläheteistämme:

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Ikkuna lähetyksen maailmaan

Ihmeellinen itä, aluekoordinaattori Jukka Repo Keski-Aasia, Venäjä, kertoo Kansanlähetyksen tekemästä Venäjän työstä.

Keravan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityöryhmä

Lähetyksen käsityöryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja myyntiin. Myyntituotolla tuetaan lukutaitoa naisille Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Katupappila

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta

Vieraita Venäjältä Gurez Pudgan seurakunnasta ke 3.10. klo 10–11.30 Katupappilassa. Olet tervetullut kuulemaan heidän kuulumisiaan!